Svaštara

Britney Spears se udala, haos na vjenčanju: Bivši joj pokušao prekinuti ceremoniju, uhitili ga

Uoči vjenčanja došlo je i do incidenta. Naime, dok je Britney sređivala posljednje detalje i namještala vjenčanicu na imanju joj je uhićen prvi suprug, Jason Alexander. Upao je ilegalno na posjed

Britney Speras - Profimedia

Pop princeza Britney Spears (40) udala se za dugogodišnjeg zaručnika Sama Asgharija (28). Sudbonosno ‘da’ izrekli su u četvrtak u Los Angelesu.

Na svadbi je bilo oko 60 gostiju, a među njima su bile i poznate zvijezde poput Madonne, Donatelle Versace, Paris Hilton, Drewa Barrymore… prenosi 24sata

Britney je za ovaj poseban dan odjenula haljinu poznate modne kuće Versace, a do oltara je hodala uz legendarni hit Elvisa Presleyja – Can’t Help Falling in Love.

Uoči vjenčanja došlo je i do incidenta. Naime, dok je Britney sređivala posljednje detalje i namještala vjenčanicu na imanju joj je uhićen prvi suprug, Jason Alexander.

Upao joj je ilegalno na posjed, a svoj dolazak je snimio i za društvene mreže. Stigao je do šatora te rekao zaštitarima da ga je na vjenčanje pozvala njegova prva i jedina ljubav, a potom je i zaprijetio da će sve uništiti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh