Svaštara

Znakovi Zodijaka koji su rođeni pod srećnom zvijezdom: Nije čudo što svi vole Strijelce

Koji horoskopski znakovi su rođeni pod sretnom zvijezdom? Astrolozi izdvajaju nekoliko njih.

Sretna žena - Centarzdravlja.hr

Svako u životu proživi i dobre i loše stvari, ali za neke ljude možemo reći da su rođeni pod sretnom zvijezdom. Astrolozi kažu da horoskopski znak ima veliki uticaj na našu sreću, pa je korisno da znamo nešto više o tome. 1. Strijelac. Oni jednostavno zrače pozitivnom energijom.

Predstavnici ovog znaka u sebi pronalaze snagu da pređu preko svih prepreka i poteškoća u životu. Čak i u najzrelijim pripadnicima ovog znaka leži malo dijete koje će uvijek da pronađe nešto u čemu će da uživa. Strijelci su veseli do starosti i uvijek spremi za šale.

Ljudi koji okružuju strijelca jako cijene njegov smisao za humor i sposobnost da učini da život bude lak i bezbrižan. Ne ulaze u konflikte i ne opterećuju se drugim ljudima. 2. Djevica. Iako vole da se žale na život, njima sve ide zaista dobro.

Predstavnici ovog znaka uvijek imaju spreman plan za sve i trude se da sve bude savršeno, onako kako su i isplanirali. Čak i kada su u nevolji, oni nemaju vremena da tuguju, nego se koncentrišu na to da riješe problem što prije i da nastave da uživaju u životu.

U njihovom životu ima mnogo radosnih trenutaka, ali djevice to baš i ne cijene koliko bi zaista trebale. 3. Ribe. Svijet ribe je jako specifičan, oni život vide kao neke isprepletane oblikeu svijetlim bojama. To je jedini znak u horoskopu koji zaista uživa u samoći.

Imaju jako samopoštovanje. Ribe najčešće vode uzbudljiv život i žive onako kako oni žele, potpuno ignorišući mišljenja drugih ljudi. Ribe su, iako se to možda ne čini, pravi romantičari zodijaka. Oni zaista uživaju u životu, često zastanu da bi se divili kiši, mladim pupoljcima cvijeća ili mirisu proljeća.

Oni su sretni jer žive po svojoj mjeri i za svoje zadovoljstvo, a ne vode život onako kako im kažu drugi, niti se trude da dokazuju nešto ljudima oko sebe. 4. Vodolija. Vodolije vole sve oko sebe. Zbog takve ličnosti oni se ne upuštaju u sukobe i rasprave sa drugima.

Najbolje se osjećaju kad su spokojni i mirni. Predstavnici ovog znaka se oslanjaju na svoj unutrašnji glas, svoju intuiciju i ne okreću glavu od problema, nego se trude da shvate kako je došlo do problema i da ga riješe. Čak i ako to urade pogrešno, ne prave katastrofu: jasno im je da svako može da pogriješi.

Ali ipak, vodolije najčešće pronađu način da isprave svoje greške. Oni su vrijedni znakovi. Važno im je da kraj sebe imaju srodnu dušu sa kojom će dijeliti radost. prenosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh