Svaštara

OVAKVA ISHRANA MI JE UBRZALA METABOLIZAM – A I DVIJE NAMIRNICE SAM IZBACILA: Bojana Ristojević smršala 15 kilograma

Za dva i po mjeseca voditeljka je uspjela da skine višak koji je dobila tokom drugog stanja

Krajem septembra voditeljka Bojana Ristivojević ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi – postala je mama. Na svet je donela zdravu devojčicu kojoj je dala ime Mitra, a kako se porodila putem carskog reza, lekari su joj savetovali odmor. Priznaje da to nije poštovala, te i da je bila veoma aktivna, zbog čega je uspela brzo i da skine višak koji je dobila tokom trudnoće.

“Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo odmorim jer sam imala carski rez, ali ja to uopšte nisam poštovala. Nosila sam je stalno i bila sam u pokretu. Dobila sam mišiće zbog Mitre, ali sam i smršala, zato što mi je ona kao neki teg od pet kila. Podižem je više puta na dan. Radimo nekoliko vežbi zajedno. Njoj je to veoma simpatično, zabavi se, a ja mršavim, tako da je to veoma korisno za obe”, rekla je Bojana koja kada ugrabi vreme, ide i u teretanu.”Krenula sam u teretanu, ali ne idem redovno, već kada imam vremena. Pomalo vežbam. Trener kaže da treba još jače zbog toga što i dalje imam višak kilograma, ali ja sve radim postepeno jer mi tako prija”, kaže Bojana za Hit koja je tokom trudnoće dobila samo 15 kilograma. Voditeljka ipak izbegava brzu hranu jer joj stvara probleme s kožom lica,piše Lepaisrecna

“Jela sam brzu hranu, a nisam se ugojila, ali sam dobijala bubuljice… Zato izbegavam brzu hranu, ne prija mi, odmah imam problem sa kožom lica. Mnogi u dijetama savetuju da se jede riba, ali meni, iskreno govoreći, ne prija. Pre trudnoće sam je često jela, ali u trudnoći ne jer mi nije prijala, a ni sada mi se ne sviđa”, kaže Bojana koja se nije držala dijetu, niti je konsultovala nutricionistu.

“Jedem često, ali pomalo, imam pet-šest obroka. Užina mi bude jabuka, badem, breskva… Ubrzala sam metabolizam, pa i ne mogu mnogo da se ugojim, već samo mršavim”, iskrena je novopečena mama koja ne jede hleb, a mleko je zamenila jogurtom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh