Svaštara

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. AVGUST: Blizanci donose važnu odluku, Ovan i Djevica imaće težak dan, kod Raka naglašeni zdravstveni problemi

Ne dolaze sve oluje da ti unište život, neke dođu da ti rasčiste put!

Horoskop - Startnews.al

OVAN

POSAO: Za vas je današnji dan malo teži, pa se potrudite da izbjegavate bilo kakve rizike vezane za posao i novac. Moguće je da ćete biti skloni tome da pravite neke greške na polju posla.

LJUBAV: Niste spremni na ozbiljan razgovor sa voljenom osobom i na neki način bežite od problema. Teško vam je da se suočite sa nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su mogući tokom današnjeg dana. Sinusi su vam takođe osjetljivi. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu i posjetite ljekara.

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za rešavanje svih poslovnih nedoumica, a prati vas i faktor sreće. Možete da se nadate tome da će danas sreća generalno da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljivo poznanstvo. Ukoliko već imate partnera, očekuju vas lepi i romantični trenuci sa njim. Moguće je da ćete uskoro biti spremni i za brak.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete generalno imati dovoljno snage u sebi. Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete sasvim naglo doneti neku novu poslovnu odluku. Niste spremni da pustite da stvari stagniraju. Važno je da ostanete aktivni i posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Pred vama su problemi u komunikaciji sa partnerom. Oboje ste napeti i svađe vas mogu daleko odvesti. Potrudite se da u afektu ne reagujete preterano ovaj put.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za krvotok. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas brine. Moguće je da ćete osetiti i još neke probleme i tegobe kod sebe.

RAK

POSAO: Pred vama je težak dan. Nemojte da očekujete nova poslovna dešavanja. Potrudite se da poradite na strpljenju. Važno je da danas ne povlačite bilo kakve rizične poteze.

LJUBAV: Imate utisak da vam partner ne pokazuje dovoljno pažnje. Ne dopada vam se pristup koji je pokazao prema vama. Moguće je da ćete biti skloni svađama i teškim rečima.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući kod vas. Povedite računa o unosu tečnosti. Izbegavajte i unos štetnih materija i potrudite se da brinete o zdravlju svoje jetre.

LAV

POSAO: Imaćete malo više obaveza tokom današnjeg dana pa vam može generalno biti teže da se uskladite. Očekuje vas period u kojem ćete često biti pod stresom i tenzijom.

LJUBAV: Dopada vam se jedna zanimljiva osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu. Sada ćete se potruditi da joj pokažete svoje interesovanje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o padu imuniteta koji bi mogao da vas zadesi u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni novim zdravstvenim poteškoćama.

DJEVICA

POSAO: Pred vama je splet srećnih okolnosti koje će vam olakšati situaciju na polju posla. Možete da očekujete da će vam se veoma uskoro otvoriti prilika za napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo na ljubavnom planu. Osoba koju srećete u vama budi pomešane emocije. Moguće je da ni sami niste sigurni šta želite i očekujete od nje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni raznim problemima na polju zdravlja. Posvetite se tome da stvarate zdravije navike.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom planu veoma jasno definišete svoj status. Moguće je da ćete neke stvari konačno imati crno na belo i da ćete uspeti sve jasno da definišete.

LJUBAV: Očekuju vas nova dešavanja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje. Spremni ste da uđete u novu vezu i da se posvetite vašim emocijama.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Povedite računa o ishrani i potrudite se da polako stvarate zdravije navike kod sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za poslovni razgovor ili potpisivanje nekog novog ugovora o saradnji. Moguće je da ćete uspeti da sklopite partnerstvo koje će vam biti značajno.

LJUBAV: Lepo se osećate u prisustvu voljene osobe i uživate kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Spremni ste da se posvetite svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Imate dovoljno energije za sve.

STRIJELAC

POSAO: Pred vama je poboljšanje finansija. Možete da očekujete da ćete imati priliku za bolju zaradu. Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite sve što ste zamislili.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju manje trzavice sa voljenom osobom. Moguće je da se uporno svađate oko istih stvari. Sve teže dolazite do bilo kakvih kompromisa.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni gojenju i problemima sa kilažom pa o tome povedite računa. Izbegavajte preteran unos šećera.

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljna poslovna atmosfera. Nećete biti opterećeni brigama i obavezama. Dan prolazi opušteno. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i želite da voljena osoba zna za vaša osećanja. Spremni ste za jednu ozbiljnu vezu. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost za pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se bolje organizujete kako bi uvek imali dovoljno vremena za odmor koji vam je neophodan da se regenerišete.

VODOLIJA

POSAO: Nema naznaka za drastične preokrete ili promene na poslovnom planu kod vas danas.Moguće je da ćete biti na neki način opterećeni problemima iz prošlosti.

LJUBAV: Odgovara vam trenutni partner. Ne želite da pravite promene na ljubavnom polju, zadržavate postojeću situaciju i imate utisak da će tako ostati još neko vreme.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Moguće je da ćete danas imati dovoljno energije za baš sve što planirate i da ćete biti generalno zadovoljni okolnostima.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete imati potrebu da pokažete koliko ste važni i moćni. Povedite računa o odlukama koje ćete donositi. Važno je da budete sigurni u sebe.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo. Ljubavne promjene koje vam slede će vam u velikoj mjeri popraviti raspoloženje. Možete da očekujete pozitivnu situaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem koji su pretežno vezani za funkcije nervnog sistema, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh