Svaštara

Dok se vjenčavao sa ženom svog života, majka mu je otkrila TAJNU od koje se nikad neće oporaviti

Sudbina je bila surova, ali istina je ipak ugledala svijetlost dana.

Vjenčanje - Ilustracija/z1035.com

Trenuci sa jedne kineske svadbe podsjećaju na scenario iz popularnih sapunica, a mlada i mladoženja bi vjerovatno voljeli da je sve ono što im se tog dana dogodilo, samo dobro režirana serija ili skrivena kamera.

Naime, na jednom vjenčanju u gradu Sužu, u provinciji Đangsu, majka mladoženje slučajno je otkrila da je nevjesta zapravo njena izgubljena kćerka!

Svekrva, a ni mladenci, ni slutili nisu da je ovo moguće, a mladoženjina majka je na snahinoj ruci vidjela da ima isti mladež kao što je imala njena kćerka, koja je nestala prjie 20 godina.

S obzirom na tu činjenicu, svekrva je pitala njene roditelje da li je možda usvojena, na šta su oni potvrdno odgovorili, prenosi Mega Noticias.

Ispričali su da su je pronašli na ulici kao bebu i umjesto u sirotište, odlučili su da je ipak odnesu kod kuće i pruže joj ljubav i toplinu doma.

Ni mlada nije znala sve detalje o svojoj prošlosti koju su vješto krili od nje, a kada je sve ovo čula na dan svoje svadbe, briznula je plač, kao i ostali svatovi.

Naravno, ovaj brak nije bio moguć jer su u pitanju brat i sestra, a zanimljivo je na koji način se sudbina poigrala sa mladom i mladoženjom, kao i sa njihovom porodicom.

Da stvar bude još više nevjerovatna, mladoženja je takođe usvojen, a usvojila ga je žena koja je godinama bezuspješno tragala za svojom nestalom kćerkom, pa je odlučila da usvoji dijete kako ne bi ostala bez potpomstva.

Njen usvojeni sin i, ispostavilo se, njena biološka kćerka sreli su se poslje dvije decenije i zavoljeli se.

Oslučili su da se vjenčaju i da svekrva slučajno nije uočila biljeg na njenoj ruci, brak bi vjerovatno bio sklopljen. Kasnije je, takođe, i DNK testom potvrđena istina.

– Nisam mogla da povjerujem, a osjećaj kada sam ugledala taj mladež ne mogu da vam opišem. Tragala sam za svojom djevojčicom 20 godina i vidite šta je život. Našla sam je na vjenčanju svog sina koja se umalo udala za njega. Ovo je čudo – rekla je Kineskinja, piše “Objektiv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh