Svaštara

‘Suprug me prevario, ali naši sinovi se ne slažu da bih ga trebala ostaviti’

Iako joj suprug govori da je i dalje voli, ona se sada pita koga treba poslušati i napraviti u vezi njihova braka.

Moja djeca imaju suprotna stajališta o tome trebam li se razvesti od njihova oca. Prošli su toliko toga, pa tako i ja. U braku smo 28 godina i smatram da protekle dvije godine nisu bile ništa drugo nego laž – napisala je jedna žena za The Sun.

Njezin suprug imao je aferu s puno mlađom djevojkom, ali sada tvrdi da ju je prekinuo. Njihov 18-godišnji sin želi da i dalje ostanu zajedno, dok njihov stariji sin smatra da treba ostaviti svog supruga. Iako joj suprug govori da je i dalje voli, ona se sada pita koga treba poslušati i napraviti u vezi njihova braka. – Vaš brak nije odnos vas i vaše djece, već je to odnos samo vas dvoje. Vaši sinovi su dovoljno stari da znaju da veze ponekad dođu u krizu. Oni će uskoro otići od kuće pa vi morate učiniti ono što vama odgovara. Ne donosite nepromišljene odluke. Pokušajte razgovarati sa savjetnikom – odgovorila joj je Deidre, prenosi Večernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh