Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 22.03 do 28.03. – Sreća bi mogla pratiti Lava, Strijelca i Vodoliju

Sreća bi mogla pratiti Lava, Strijelca i Vodoliju

Horoskop - Blogspot

Ovan: Planovi koje ste napravili za ovaj period možda se neće ostvariti ako situaciju ne preuzmete u svoje ruke. Bliski ljudi bi vas mogli iznevjerit, a iznevjeriće vas upravo u onim stvarima u kojima ste najviše računali na njih. Ne ljutite se previše, uštedite snagu i energiju kako biste sve popravili.

Druga polovina sedmice bi mogla biti mnogo povoljnija. Posvetite se svojoj porodici. Nemojte štediti na nježnosti i lijepim riječima. Bik: N e uzimajte više od onoga koliko možete podnijeti. Naučite da napravite balans kako ne biste sagorjeli i ostali bez energije.

Ako se budete previše žrtvovali zbog posla mogli bi se javiti neki zdrav stveni problemi i stres. Nemojte odgađati važne životne trenutke ako želite ostvariti svoje snove. Bidite objektiv niji prema sebi. Blizanci: U ovom periodu ne biste trebali odgađati važne stvari i treba da se prilagodite promjenama koje vam dolaze.

Na poslu bi se mogli susresti za nekim nesporazumima sa radnim kolegama, ali ćete uspijeti dokazati da ste bili u pravu. Vjerujte svojoj intuiciji i istina će biti na vašoj strani. Rak: U ovom periodu v am se može činiti kao da ništa ne radite i tapkate u mjestu, što će djelimočno biti i tačno.

Saberite se i pravilno odredite svoje prioritete jer niko osim vas samih vam ne može pomoći. Nemojte se ljutiti, čak i ako su oni oko vas agresivni i pokušavaju vas dovesti do ludila. Lav: Lavovi u ovom periodu mogu očekivati neke jako ugodne promjene.

U ovom periodu biste mogli napokon riješiti neke probleme koje vučete od ranije. Moraćete posvetiti malo više pažnje rješavanju problema ako želite nastaviti dalje u ostvarivanju svojih ciljeva. Pokušajte napraviti ravnotežu između svog ljubavnom i poslovnog života.

Djevica: Za Djevice će ovo biti jako produktivan period. Bićete jako opušteni i i sve što budete radili radićete sa voljom i strašću. Iako ćete u ovom periodu biti veoma posvećeni poslu, vaš rad će biti dobro nagrađen što bi moglo nadomjestiti nedostatak pažnje članovima vaše porodice.

Obratite pažnju na ishranu i posvetite više pažnje svome zdravlju. Vaga: U ovom periodu može se pojaviti osoba iz prošlosti koja će vam izazvati buru emocija. Kontroliši se! Odmor je bolje provesti sada aktivno, pogotovo jer ste ostali kod kuće.

Ne bi škodilo da se pročnete baviti sportom i budete fizički aktivniji. Škorpija: Škorpije bi mogle dobiti neki neočekivan novac ili bonus na poslu, ali bi trebali razmisliti o tome kako će ga potrošiti kako ga ne bi potrošili na gluposti. Pokušajte taj novac da potrošite na stvari koje su vam zaista potrebne ili vratite neke stare dugove na koje ste zaboravili.

Strijelac: Ne očajavajte ako stvari ne krenu onako kako ste vi planirali da se odvijaju. Vidjećete da je sve to za vaše dobro. Slušajte svoje srce i svoj unutrašnji glas i oni će vam dati tačan odgovor na pitaja koja vas muče. Neki Strijelčevi mogu očekivati neu veoma povoljnu poslovnu ponudu u ovom periodu.

Naučite da prihvatite stvari onakve kakve jesu i nemojte se zamarati sitnicama. Jarac: Jarčevi bi trebali izbjegavati sukobe u ovom periodu jer su ono poslednje što im je potrebno. Nemojte izgovarati riječi zbog kojih bi mogli kasniej zažaliti.

Posebno budite pažljivi da ne odate neku tajnu koja vam je povjerena načuvanje. Cijenite ljude koji su vas vidjeli u raznim životnim situacijama i još uvijek su pored vas. Vodolija: U ovom periodu biste mogli osjetiti povećanu dozu stresa.

Zahvaljujući iskrenoj podršci i predanosti voljene osobe, moći ćete da uradite neke veoma vežne stvari za vaš ljubavni život. Vodite računa o svojoj vezi i n e dozvolite da vam se bilo ko miješa u nju i pokuša da je pokvari. Ribe: Imajte malo strpljenja sa svoje najmilije naročito ako ste u braku i imate malu djecu.

Ne rješavajte sukobe ispoljavanjem agresije, naučite pregovarati na obostranu korist. Ne zadržavate na problemima koji vas sprečavaju da sa voljenom osobom krećete u istom smjeru. Posvetite više vremena opuštanju, koje vam omogućava da zaboravite na sve na svijetu,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh