Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za Mart – Šta bi mogli da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca bi u martu trebale više da se potrude da riješe nesuglasice koje mogu imati sa partnerom kako ne žele da se njihova veza okonča. Nikako se ne biste smjeli praviti da ne vidite probleme i ignorisati ih.

Horoskop - Blogspot

Ako se problemi nagomilaju rizikujete da se bespotrebno iscrpite svađama i raspravama, a to nikako ne želite. Kada je u pitanju posao bićete mnogo opušteniji. Samopouzdanja neće nedostajati što će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva.

Nemojte da se nervirate bez potrebe, time ćete samo pokazati svoje slabosti. Vodolija: Početak mjeseca bi mogao biti nestabilan kada su u pitanju vaše finansije i vaš posao, ali će se stvari popraviti u drugoj polovini mjeseca. Ako nastavite sa neprimjerenim ponašanjem mogli biste partnera otjerati od sebe i uzrokovati burne reakcije sa njegove strane.

Vaša gordost i tvrdoglavost će samo odbijati ljude od vas, a ako želite to da promijenite, morate promijeniti pristup nekim stvarima. Postoji mogućnost da vam se na početku mjeseca javi proljetni umor, ali dolaskom ljepših dana, brzo će nestati.

Važno je samo da se dobro odmorite i naspavate. Ribe: Mart mjesec će biti veoma povoljan za nove poslovne prilike i samo od vas zavisi kako ćete iskoristiti šanse koje vam budu pružene. Postoji mogućnost da dobijete poziv da prisustvujete jednoj manifestaciji koja je vezana za vaš posao, a to bi vam moglo pomoći da upoznate neke veoma uticajne ljude,piše Infpult

Budite eleganti, ali pomalo hladnokrvni kako biste ostavili dobar utisak. Bićete puni energije, a vaše zdravlje će biti odlično u ovom periodu. Ipak, važno je da nastavite sa zdravim navikama i fizičkim aktivnostima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh