Svaštara

OBJAVLJEN HOROSKOP ZA NAREDNU GODINU, POGLEDAJTE ŠTA ČEKA VAŠ ZNAK: U februaru će se desiti DOGAĐAJ KOJI MIJENJA SVE

Kako se 2020. godina bliži kraju svi se možemo složiti da je za nas predstavljala jedan veliki udar sudbina, test i avanturu kojoj se nismo nadali.

U 2020. astrolozi ističu da se dogodilo nekoliko značajnih astroloških događaja koji su donijeli velike promjene širom svijeta.

I prije nego što se godina završi očekuje nas Velika konjunkcija 21.12. koja će otvoriti novu Eru Vodenjaka.

Ni u 2021. godini nećemo ostati bez velikih planetarnih događaja – očekuje nas niz retrogradnih planeta i pomrčina na koja moramo obratiti pažnju.

Zato će i 2021. godina biti intenzivna i donijet će nam nekoliko važnih astroloških događaja:

1. Novo doba Vodenjaka
Poravnanje Jupitera i Saturna u Vodenjaku naziva se Novo doba Vodenjaka i donosi nam progresivnu energiju.

U veljači/februaru 2021. godine 7 astroloških tijela bit će pozicionirano u znaku Vodenjaka i tada će energija ovog zračnog znaka biti najdominantnija.

Fokusirat ćemo se na humanitarni rad, tehnološka dostignuća i opće dobro.

2. Merkur u zračnim znakovima Zodijaka
Vodenjak nije jedini zračnim znak koji će utjecati na našu sudbinu u 2021. godini. Očekuje nas retrogradni Merkur u tri zračna znaka – Blizancima, Vagi i Vodenjaku.

Prvi će biti 30.01., drugi 29.05., a treći 27.09.. U ovim periodima 2021. godine očekuje nas loša komunikacija, zbunjenost, demotivacija ili odustajanje.

Ipak, dobra stvar je osjećaj zajedništva i međusobne podrške koja nam može pomoći da prebrodimo mračne dane.

3. Pomrčine u znaku Blizanca i Strijelca
Sve pomrčine u 2021. godini dogodit će se na osi Blizanac/Strijelac, što znači da nas očekuje kozmička drama. Mogući su neočekivani krajevi, raskidi, odustajanja, prekidi ugovora, ali svaki kraj sa sobom donosi nov početak.

Pomrčine nas očekuju 26.05., 20.06., 19.11. i 04.12..

Velike promjene u našim mislima, dostignućima, sistemima vjerovanja – učinit će da otkrijemo neke nove dimenzije vlastite osobnosti i naučimo važne lekcije koje će utjecati na našu budućnost.

4. Konjunkcija Venere i Marsa
U ljeto 2021. godine, sredinom srpnja/jula, očekuje nas konjunkcija Venere i Marsa.

Strastvena energija Marsa poravnat će se s romantičnom Venerom u vatrenom znaku Lava i učinit će da sanjarite i dobijete nova krila.

Ove dvije planete povezuju se svake dvije godine i započinju ciklus romantičnih veza i kreativnosti. Ova energija pratit će nas skoro mjesec dana od 27.06.do 21.07.

5. Kvadrat Uran-Saturn
Iako se većina događaja u 2021. godini čini skladnim, kvadrat Saturna i Urana donosi težak period. Saturnov boravak u znaku Vodenjaka ruši sve granice i donosi tešku energiju.

Također, Uran kao planet naglih promjena nije zadovoljan u prizemnom Biku pa su mogući sukobi i nelagodnosti tijekom 14.02., 14.06. i 24.12.

Stare tradicije bit će testirane novim obrascima mišljenja. Neprestano ćemo preispitivati svoja uvjerenja i pokušavat ćemo shvatiti i prihvatiti nova. Ako uspijete mirno proći kroz ove faze, planeti će vam donijeti nove mogućnosti i promjene na bolje.

Iako nas očekuje nekoliko teških aspekata, astrolozi ističu da će 2021. godina biti svakako bolja od 2020. Zato glavu gore i pripremite se za nove odluke, želje i potjeru za snovima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh