Svaštara

SELFI DIJETA: Evo kako pravljenje SELFIJA pomaže u gubljenju kilograma!

Svakodnevno fotografisanje samog sebe ima dobre strane.

Selfie - ordinacija.hr

Fotograf Metju Malins podelio je svoje iskustvo gubitka kilograma i tom prilikom svijetu obznanio kako mu je mnogo pomoglo slikanje samog sebe.

Tvrdi da su ga selfi fotografije držale iskrenim i motivisanim i da je imao puno više samopouzdanja i energije i da se upravo zahvaljujući ovim fotografijama počeo osećati ugodno u svojoj koži.

Praćenje ličnog napretka u procesu gubljenja kilograma putem selfi fotografija podiže samopouzdanje i dobro je za održanje motivacije da se pridržavate svojih ciljeva.

Svakodnevno fotografisanje samih sebe tokom vežbanja i nastojanja skidanja suvišnih kilograma najbolji je način za praćenje vlastitog napretka.

Ovim putem doslovno možete pratiti napredak i promene iz dana u dan, a vidljive promjene, koliko god malene bile, deluju motivišuće čim su primjetne, piš e “SRbijadanas“.

One vas teraju da nastavite!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh