Svaštara

Horoskop za srijedu 23. septembar: Šta vam poručuju zvijezde?

Šta vam poručuju zvijezde?

Žena - Pinimg.com

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o ljubavi, ali ćete biti previše samodovoljni da biste imali šanse da je doživite. POSAO: U povoljnom ste periodu za planiranje samostalnog posla. ZDRAVLJE: Upala grla.

BIK

LJUBAV: Danas ćete uživati u intimnoj atmosferi doma i porodičnom životu. POSAO: Uspjeh za one koji rade u oblasti ekonomije ili bankarstva. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako možete sresti nekog zanimljivog ako izađete sa društvom. POSAO: Budite puni poštovanja u kontaktu sa nadređenima, koji ozbiljno shvataju svoj autoritet. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti u svom svijetu, što vam neće pomoći da nađete realne prilike za ljubav. POSAO: Ovo je dan za finiširanje onoga što je ostalo nedovršeno. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

LAV

LJUBAV: Bićete posebno šarmantni, a imaćete prilike i da upoznate nekoga ko će vas privući. POSAO: Velikim zalaganjem ćete impresionirati nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA

LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali izgleda da se i pored toga ništa bitno neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Izvjestan uspjeh u vezi sa administrativnim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Potrudićete se kada je riječ o ljubavi i izgleda da ćete u tome uspjeti. POSAO: Moguć manji uspjeh ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete samoživi pred osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavit ćete se logističkim problemima. Napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRIJELAC

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan i ko će vas natjerati da se više bavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguća finansijska dobit, veći priliv novca. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se neke prilike same nuditi, ali da vi nećete biti raspoloženi za vezu. POSAO: Situacija na planu karijere će biti pomalo nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za druženje i upoznavanje sa novim ljudima, a veza vam neće biti najbitnija. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku, jer ćete danas imati sreće u ljubavi. POSAO: Danas ćete biti puni energije i entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Prehlada, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh