Svaštara

Žene koje glume zadovoljstvo tokom intimnih odnosa sklonije su varanju u vezi i braku

Žene koje dugo i neprestano glume orgazam u vezi ili braku, sreću u seksu potražit će negdje drugo otkrilo je najnovije istraživanje objavljeno u časopisu Archives of Sexual Behaviour.

Intimni odnosi - Twitter

U istraživanju je učestvovalo 138 žena i 121 muškarac. Pitanja su se bazirala na njihovim se*sualnim navikama, ispunjenošću se*som, klimaksu i varanju.

Istraživanje je pokazalo da intenzitet i količina orgazma nisu utjecali na ženinu želju za varanjem, a već duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma, prenosi “Klix“.

Se*sualna terapeutkinja Tammy Nelson otkrila je da više od 50 posto žena glumi orgazam, te da je njih 80 posto to i priznalo.

Ovo nisu prva istraživanja koja su pokazala da su žene koje glume orgazam nezadovoljne svojim se*sualnim životom. One također jako rijetko razgovaraju s partnerima o svojim seksualnim željama i potrebama, pa utjehu pronalaze u nekom drugom muškarcu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh