Svaštara

Horoskop za petak 7. avgust: Biku se smiješi napredak u karijeri, a Ribama je prijeko potrebna detoksikacija

Šta vam zvijezde danas poručuju?

Horoskop - Sudinfo.be

OVAN
LJUBAV: Moguća je vijest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija sa tom osobom. POSAO: Može se desiti da dobijete finansijsku pomoć koja će vas izvući iz teške situacije. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti stabilan, ali bez naročito bitnih događaja. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, ali i neki problemi, kao što su greške uslijed lošeg rasuđivanja. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući nesporazumi u komunikaciji sa izabranom osobom. POSAO: Novčani gubitak ili loše ulaganje sredstava. Nemojte se oslanjati na pomoć drugih. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

RAK
LJUBAV: Uglavnom ćete se baviti problemima i nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Vaš radni elan i entuzijazam biće na visokom nivou. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Dobit ćete toliko komplimenata da će vam postati jasno da možete da imate koga god hoćete. POSAO: Naići ćete na neke prepreke, koje ćete uspjeti da prevaziđete. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

DJEVICA
LJUBAV: Ovo je blago povoljan dan kada je ljubav u pitanju. Prilika za flert. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti očekivanja nadređenih i da ćete zbog toga trpjeti posljedice. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Vrlo nepovoljan dan za ljubav, mogući su razni problemi, možda i svađa s partnerom. POSAO: Ukazaće vam se prilika za napredak ili ćete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas je moguća nestabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Neki nesporazumi će vam napraviti problem u poslu, pogotovo ako imate svoj biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Može se desiti da imate nekih problema ili da budete razdvojeni od partnera. POSAO: Neće vam nedostajati entuzijazma, možda će čak biti i preteran. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Danas nećete biti spremni da ulažete mnogo energije u ljubavni život, pa neće biti ni posebnih dešavanja. POSAO: Loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor ljubavnog partnera neće svidjeti vašoj okolini. POSAO: Mnogo ćete se zalagati da zaradite više, ali izgleda da neće biti moguće i to će vas frustrirati. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti u svom svetu i nećete imati direktan kontakt sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh