Svaštara

Horoskop za retrogradni Neptun do 28. novembra 2020. godine: Šta treba da izbjegne svaki horoskopski znak dok se otkrivaju istine i laži

Neptun je ušao u retrogradni hod 23. juna 2020. godine i sada imamo 6 retrogradnih planeta.

Horoskop - Srbijadanas.com

Budući da će Neptun biti retrogradan gotovo do kraja 2020. godine, biće lakše nego ikad uploviti u razmišljanja, posebno o onome što je trebalo da uradimo ili kažemo – kaže astrolog Rejčel Lang, prenosi “Telegraf“.

Neptun je spoljna planeta, a Lang objašnjava da kada spoljne planete postanu retrogradne, na nas ne utiču toliko lično kao unutrašnje planete (Merkur, Venera i Mars).

Naša percepcija se može promijeniti tokom retrogradnosti spoljnih planeta. One obično predstavljaju suptilnije lične promjene i rast koje svi mi doživljavamo u isto vrijeme. Možete očekivati da će vam sada biti jasniji vaši snovi, fantazije i ideje – kaže ona.

Retrogradan Neptun takođe bi mogao da pokrene ona gore navedena pitanja: “da li treba, “da li mogu”, “da li hoću”, i slično… Ali, nije vrijeme da se hranimo neproduktivnim ili negativnim mislima.

To je takođe period tokom kojeg vam određeni dijelovi vaše prošlosti nisu toliko jasni. Mogli biste vidjeti idealizovanu verziju koja ne odražava cjelokupnu sliku.

Da biste maksimalno iskoristili ovo vrijeme, radite na saosjećanju, posmatrajte realno sebe u određenim situacijama u prošlosti, i probajte da naučite nešto iz toga – ističe astrolog.

Ujedno vježbajte i uvedite zdrave životne navike. Jedna od ideja je da se posvetite svojoj duhovnosti, jer Lang kaže da je retrogradni Neptun “magičan period”.

Ovo je pravo vrijeme da budete isrekni prema sebi i drugima, a ne da ne budete nepošteni oko svojih osjećanja.

Budući da period retrogradnog Neptuna traje toliko dugo, važno je da se čovjek ne prepusti lošim emocijama. Retrogradni Neptun umije da uvuče u svijet iluzija, a kako je osjetljivost pojačana, može da djeluje kao demon koji vodi čovjeka pravo u propast.

U nastavku otkrivamo šta retrogradni Neptun donosi vašem znaku.

Vatreni znaci: Ovan, Lav, Strijelac

Ovaj retrogradni ciklus može biti zbunjujući za vatrene znake. Možda ćete osjećati niži nivo energije nego inače, ali to je zbog toga što vam se telo resetuje.

Ovo je odličan trenutak za detoksikaciju tijela i uma, za vježbanje joge, meditaciju i vođenje dnevnika.

Što se više okrećete prema “unutra” i fokus stavljate na svoju intuiciju, to ćete više moći da vjerujete sebi kada dođete u neku situaciiju u kojoj ćete morati da donosite odluke. Vježbajte zdrav skepticizam i prepustite se svim vrstama istraživanja.

Zemljani znaci: Bik, Djevica, Jarac

Zemljani znaci bi tokom retrogradnosti Neptuna mogli da se osjećaju snažno među prijateljima i članovima porodice. Vi ste pravi primjer pouzdane i praktične osobe.

Ali to ne znači da uvjiek vi morate da budete tuđa zaštita i potpora, možda ćete sada osjetiti da je vrijeme da se odmorite i više brinete o sebi.

Usredsredite se malo na sebe, okrenite se kreativnosti. Posvećena duhovna praksa je za vas ključna u ovom periodu.

Vazdušni znaci: Blizanci, Vaga, Vodolija

Retrogradnost Neptuna će vam zadati najvažniji zadatak koji se odnosi na iskrenost. Budite iskreni prema sebi, zapitajte se šta sve u životu ignorišete. Koje probleme posmatrate kao najteže?

Probajte sada da pronađete svoje odgovore i osvijestite ih. Slušajte druge i obratite pažnju na ono što se nikada ne izgovara u vašem prisustvu, u odnosu na one riječi koje se govore.

Obratite pažnju i na svoje snove – oni bi mogli da sadrže važne poruke.

Vodeni znaci: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znaci će tokom perioda retrogradnosti osjetiti kako se njihova intuicija povećava i izoštrava.

Ipak, možda nećete vjerovati svom unutrašnjem čulu jer bi vas ovaj retrogradni period mogao da vas dovede do mnogih sumnji, pa čak i u sebe.

Samoprihvatanje i ljubav biće osnovne lekcije koje ćete naučiti u ovom periodu. Radite na tome da budete empatičniji i da prihvatate tuđe emocije, i pokušajte da ne dozvolite da vas preplave. Ako budete ostali sigurni u sebi, nećete biti potreseni.

Takođe, odmorite se od vijesti i sav fokus usmjerite na svoju dušu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh