Svaštara

Pratit će ih sreća do 20. jula 2020. godine: Kojim znacima Zodijaka će vladavina Raka donijeti veliku radost

Vladavina Raka donosi veliku radost za ova 3 znaka Zodijaka – koga sreća prati do 20. jula?

Horoskop - Viva.pl

Iako je u astrološkom smislu iza i ispred nas težak period obojen senkama retrogradnog Merkura i 4 druge planete, raznim pomračenjima i eklipsama, u jednoj stvari tokom ovog razdoblja možemo vidjeti ljepotu – to je šansa da naučimo nove i velike životne lekcije, piše “Lovesensa“.

Sunce je ušlo u znak Raka 20. juna i tako je započela vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka. Dok će neki horoskopski znakovi otežano se suočiti sa određenim emocijama, neko će ih prihvatiti i baš ta osjećanja podstaći će na duhovni rast, uviđanje novie dimenzije ljepote života i bolje razumijevanje želja našeg srca.

Rak nas vodi u svijet između svjesnog i podsvjesnog, a to može biti i sjajan pokretač za pozitivnu transformaciju i neke nove pobjede. Slušajte unutrašnji glas!

Evo za koja tri znaka će najbolji period biti u vladavini Raka:

Rak – unutrašnja moć
Sretan rođendan, dragi Rakovi! Dok vas Sunce obasjava, bićete zaista harizmatični i zadovoljni i zračit ćete predivnom energijom. Očekuje vas predivan period na polju ljubavi. Imat ćete bolju komunikaciju sa partnerom i lakše ćete riješiti nesporazume u krugu porodice. Budite otvoreni, pustite da vas osjećanja preplave i uživajte u ovom periodu. Sada je dobra prilika da se zaljubite ili primijetite signale koje vam šalje srodna duša. Budite sretni što vladate u vrijeme retrogradnog Merkura, jer Sunce ublažava njegov negativan uticaj na vaš znak Zodijaka.


Škorpija – samo prati instinkte

Da li ste spremni da napravite rizičan potez? Sunce je u vašoj devetoj kući koja simbolizuje planove, nadanja i snove. Osim što ćete imati lijepe promjene na polju ljubavi i intimnosti, očekuje vas i pojačana intucija koja vas može usmeriti ka dobroj životnoj stazi. Ono što ste željeli tokom vladavine Blizanaca, sada može biti ostvareno. Prisjetite se malo svojih starih želja i planova…

Ribe – plivanje u moru mašte
Vi ste sami sebi muza, vječna inspiracija. Sunce u znaku Raka utiče na vašu petu kuću kreativnosti, strasti i djece. U vama će se probuditi želje i glas unutrašnjeg djeteta. Bićete sjedinjeni sa svojom kreativnom stranom. Imate strast kada radite na poslovnim projektima. Uspjet ćete mnoge zadatke da završite uspješno. Kreativna energija vam pomaže da osvojite još jedan trofej u igri života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh