Svaštara

Horoskopski znak koji kao da je predodređen za patnju i tragiku

Pretjerano su osetljivi i žive u svom romantičnom svijetu, koji je sazidan od najpoetičnijih i potpuno nestvarnih elemenata.

Tužna djevojka - Srbijadanas.com

Toliko znaju da se zanesu u svijet svoje prevelike fantazije da vrlo često izgube tlo realnosti pod sobom i skrenu na staze osobenjaštva, piše “Krstarica“.

Plašljivi su i kao da nemaju dovoljno hrabrosti da se probijaju naprijed, ali to njima ne smeta. Oni uživaju pomažući drugama, a za sebe zadržavaju pravo da vječito pate i tvrde da su nesretni.

Žele svima da pomognu i u tome često pretjeruju. Ne znaju nikada da odbiju zatraženu pomoć. Nemoćni su i onda kada treba da dokazuju svoje vrijednosti.

Ipak, iz neprilika u koje upadaju izvlači ih njihova dobra sreća, a pošto ljudi rođeni u ovom znaku nemaju loš karakter i svi ih vole, to im je dovoljno da budu sretni.

To su RIBE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh