Svaštara

Horoskopski znakovi koji će vas uvrijediti u komunikaciji ako ih nečime naljutite

Ljudi rođeni u ova tri horoskopska znaka mogu biti jako uvredljivi ako ih naljutite.

Shutterstock

U situaciji kada im se zamjerite, oni će se potruditi povrijediti vas svojim riječima i neće im uopće biti žao zbog toga kako se osjećate.

Škorpion

Strastvena priroda Škorpiona ponekad može prijeći granicu i rezultirati uvredljivim komentarima. Škorpioni su majstori u pronalaženju osjetljivih točaka te će ih ponekad koristiti u komunikaciji kako bi postigli svoje ciljeve.

Ovan

Ovnovi često ne mare za suptilnost i mogu biti vrlo otvoreni u svom izražavanju, što ih ponekad čini vrlo uvredljivima. Želja za dominacijom i vodstvom može ih potaknuti na izgovaranje riječi koje mogu povrijediti druge.

Jarac

Jarci često teže savršenstvu i mogu biti vrlo kritični prema sebi i drugima. Njihova strogost i nedostatak taktičnosti mogu rezultirati vrlo uvredljivim komentarima koji mogu povrijediti osjetljive duše, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh