Svaštara

Horoskop za vikend: Šta nam donose lijepi aspekti Mjeseca (do 17. februara 2020.)

Horoskop za vikend – Mjesec u Strijelcu ostvaruje slatke želje, ali budite oprezni dok je Mars u Jarcu!

Horoskop - Chillizet.pl

Horoskop za vikend od 14. do 17. februara 2020. godine!

Nebo donosi magičan talas promjena u životu svakog znaka Zodijaka – budite spremni da prihvatite transformaciju, piše “Lovesensa“.

U petak, 14. februara, na Dan zaljubljenih, Mjesec ulazi u znak misteriozne Škorpije i podstiče nas da tragamo za istinom. Vrijeme je da u svakom aspektu svog života zavirite ispod površine i zaigrate igru života otvorenih karata. Skinite sa svoje duše negativne slojeve obmana, pretvaranja, laži, nesigurnosti i odbacite ih zauvijek. Kada pronađete i zaista prihvatite istinu, osjećat ćate se oslobođeno, preporođeno i napokon će se u vaš život useliti dubok mir.

Takođe, u petak Mjesec stvara trigon sa Merkurom što nas podstiče da integrišemo i razumijemo sve svoje misli i emocije. Mjesečeva magija pojačava intuciju i donosi određenu dozu životne lakoće.

U subotu nas očekuje novi životni preokret. Nakon čišćenja od nakupljenih negativnih emocija i uspomena – pravo je vrijeme da počnemo ispočetka. Sada poznajemo dubine svog život i neće nam biti teško da otplovimo ka nekim novim počecima i iskustvima. Lijepi aspekti Mjeseca pomažu da prebrodite strahove i prihvatite promjene.

Nedjelja je dan za velike poduhvate i ostvarenje snova, ali važno je da u svemu što radite pronađete svrhu i radost. Mjesec u znaku poletnog Strijelca zahtjeva da vizualizujete svoje želje i rizikujete kako bi se one ostvarile.

Neće sve biti tako lako, jer u nedjelju Mars ulazi u znak Jarca i u njemu će se zadržati sve do 30. marta. Mars u Jarcu daje ravnotežu i mir, ali zahtjeva i veliku posvećenost, rad i odgovornost.

Otvaraju se velika vrata uspjeha, ali od vas se očekuje samo rad, trud i disciplina. Svaka greška donijet će duple posljedice, a svaki trud biće troduplo nagrađen.

Ovo je period kada se ostvaruju snažne ambicije i imate velike mogućnosti da materijalizujete svoje planove. Sve zavisi od vas! Sudbina je u vašim rukama…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh