Svaštara

Tri horskopska znaka koja su najbolji očevi: Jedan se posebno izdvaja

Mnogi faktori određuju kakav će neko otac biti, a sudeći prema zodijaku, 3 znaka su predodređena da budu dobri očevi. Ukoliko je neki od njih vaš partner, prava ste sretnica!

Otac i dijete - Screenshot

Rak

Za senzibilnog raka je porodica uvijek na prvom mjestu. Dok mu je partnerka trudna, on je stalno pored nje, mazi je i pazi, daje joj dobre savjete i nježno tepa. Kada dođe dijete, onda počinje najljepši period njegovog života. Uvijek će biti tu i on je neko u koga se možete potpuno pouzdati.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage su “kul” očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvijek su spremni za šalu i vole djeci da pokazuju i dočaravaju svijet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavnije tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno) oda vaspitaju djecu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im odbije nijednu želju i voli da ih razmazi. Jako je zahtjevan prema sebi jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju djeteta zna svu literaturu o vaspitanju djece napamet, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh