Svaštara

Horoskop za vikend: Kvadrat Venere i Marsa i ljubavni krah (do 27. januara 2020.)

Horoskop za vikend – mlad Mjesec donosi lijepe promjene, ali čuvajte se moćnog kvadrata Venere i Marsa!

Horoskop - Vizionplus.tv

Horoskop za vikend od 24. do 27. januara 2020. godine!

U petak, 24. januara mlad Mjesec ulazi u znak Vodolije i donosi neke sasvim drugačije, originalne avanture. Ovo je savršen dan za susrete sa dragim i pozitivnim ljudima. Uživat ćete u društvu prijatelja, oslobodit ćete se napetosti i otkrit ćete neke nove vidike.

Već u subotu, energija kreće drugačijim tokom jer imamo čudesan spoj Merkura u Vodoliji i Marsa u Strijelcu. Ovo je dan dobrih rješenja, nade i ostvarenja. Um i tijelo djeluju zajendo i vode vas ka dobrim i značanjnim aktivnostima. Moguće je da će vas inspirisati neka zanimljiva osoba iz vašeg okruženja. Dobro poslušajte savjete!

Se*stil Merkura i Marsa pomaže da brzo zaključujemo i donosimo dobre odluke. Ovo je aspekt preciznosti, spretnosti i efikasnosti i na pravom smo putu ka manifestaciji mnogih naših želja.

U nedjelju Mjesec i dalje boravi u slobodnoj i buntovnoj Vodoliji pozivajući nas da budemo originalni, iskreni i samo svoji. Polako se oslobađate teškog tereta prošlosti i počinjete da koračate stazom svojih želja. Više ne zavisite od drugih, već samo od istine koju diktira vaše srce.

Sa druge strane, u nedjelju vlada kvadrat Venere i Marsa. Ako ste u romantičnoj vezi, moguće su ljubavne komplikacije.

Ne rizikujte previše, već pružite šansu i drugoj strani da predstavi svoju čežnju. Ali ne dozvolite da upadnete u mračnu zamku iluzije, već svaku riječ razmotrite. Dovoljno ste vješti da otkrijete istinu. Dobro obratite pažnju na razne signale, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh