Svaštara

Horoskop do 15. avgusta 2019. godine: Budite oprezni dok vas prati sjenka retrogradnog Merkura

Iako je Merkur krenuo direktnim hodom, njegova mračna sjenka nas prati sve do 15. avgusta 2019. godine! Evo šta treba da izbjegnete…

Astrologija - Opusteno.rs

Nikad lošiji retrogradni Merkur? Ako ste imali brojne nesporazume, neočekivane troškove i iznenadne poruke od bivšeg partnera, tome nije kraj, piše “Lepa & Srećna“.

I prije i poslije retrogradnog Merkura, postoji dvosedmični period koji poznat pod nadimkom “retro sjenka”. To je vrijeme kada Merkur ide “svojim stopama” a mi imamo prostora da obavimo svoje kosmičke “popravke”.

Vrlo često je ovo faza u kojoj drama raste na još viši nivo, komunikacija se ubrzava a mi tek polako shvatamo šta se zapravo desilo tokom retrogradnog Merkura.

Od 1. do 15. avgusta 2019. godine Merkur će biti u toj fazi – retro-sjenke – otuda još jače emocije koje će bojiti svaku komunikaciju.

Pazite da ne istupate isključivo sa stanovišta ega, mada to ne znači da treba da u potpunosti progutate ponos.

Ipak, ovo je naša šansa da ponovo pročitamo svoju životnu priču sa naslovom Ljeto 2019. Ovoga puta, čitajmo je bez gorčine, već sa željom iskustvo upotrebimo u dobre svrhe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh