Luda planeta

Lisica se ušunjala u britanski parlament i prošetala hodnicima

Neuobičajena scena odigrala se u parlamentu Velike Britanije u četvrtak naveče, a glavni lik bila je lisica koja je izbjegla policijsku kontrolu i ušunjala se u zgradu te “prošetala” hodnicima.

Lisica - Twitter

Društvene mreže preplavili su snimci i fotografije korisnika koji su svjedočili ovoj neobičnoj posjeti, a jedna od njih bila je parlamentarka Julija Lopez.

“Viđali smo razne čudne situacije od 2017. godine, ali ovo je prevazišlo sve to”, napisala je.

Dopisnica za dnevne novine “The Sun” Kejt Ferguson uživo je izvještavala online o cijelom haosu, navodeći da su policajci pokušavali otjerati lisicu, ali da je ona pobjegla na treći sprat, piše “Avaz“.

Cijela drama je ubrzo okončana i nepozvana gošća je ispraćena iz zgrade zarobljena u kutiji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh