Svijet

Mlada reperka (14) i njen brat (21) preminuli pod nerazriješenim okolnostima

Influenserka i reperka porijeklom iz Kanade Claire Hope, poznatija kao Lil Tay preminula je u 14. godini. Ovu informaciju potvrdio je njen menadžment za Variety.

Lil Tay - instgaram

“Teška srca prenosimo razornu vijest o iznenadnoj i tragičnoj smrti naše voljene Claire. Nemamo riječi da izrazimo nepodnošljiv gubitak i neopisivi bol. Ovaj ishod je bio potpuno neočekivan i sve nas je ostavio u šoku. Smrt njenog brata dodaje još više nezamislive dubine našoj tuzi. Tokom ovog vremena ogromne tuge, ljubazno molimo za privatnost dok žalimo zbog ovog ogromnog gubitka, jer su okolnosti oko smrti Claire i njenog brata još uvijek pod istragom. Claire će zauvijek ostati u našim srcima, njeno odsustvo ostavlja nezamjenljivu prazninu koju će osjetiti svi koji su je poznavali i voljeli”, stoji u saopćenju.

Lil Tay živjela je Los Angelesu. Stekla je viralnu slavu na YouTubeu i društvenim mrežama nakon što je počela da postavlja video snimke 2017. godine sa samo devet godina. Imala je mnoštvo kontroverznih snimaka na kojima kupuje skupocjene stvari među kojima je i sportski automobil od 200.000 dolara. Na snimcima je također psovala i vrijeđala ljude.

U 2018. godini glumila je u dokumentarcu od tri epizode o njenom životu “Life With Lil Tay”. Nakon što je nestala sa mreža, bila je “predmet” borbe njenih roditelja za starateljstvo.

Njen brat Jason imao je 21 godinu. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh