Svijet

Ukrajinski vojnik u trenutku granatiranja: ‘Mama, tata, volim vas’

Na Twitteru se pojavila snimka ukrajinskog vojnika koji je poslao poruku svojim roditeljima.

Ukrajinski vojnik - Twitter

Ruske snage ispalile su u četvrtak projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na njezine južne obale. U toku jutra na društvenim mrežama pojavile su se brojne video snimke ruskog napada na susjednu zemlju, piše Novi.

U brojnim snimkama vide se eksplozije i gusti crni dim nakon granatiranja, a čuju se zvuci sirena. No, na Twitteru se sada pojavila i jedna osobnija snimka, ukrajinskog vojnika koji roditeljima poručuje da ih voli.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh