Svijet

Preminuo Rosano Rubikondi, četvrti suprug Ivane Tramp

Rubikondi će osim po karijeri biti zapamćen i po turbulentnom braku s bivšom suprugom Donalda Trampa

Rosano Rubikondi - avaz

U 50. godini, nakon borbe s karcinomom kože preminuo je bivši suprug Ivane Tramp (Trump), italijanski glumac i model Rosano Rubikondi (Rossano Rubicondi).

Glumac je bio četvrti suprug Ivane Trump, a vijest o njegovoj preranoj smrti na Twitteru je objavila italijanska voditeljica Simona Ventura.

– Rosano, hvala ti za putovanje koje smo prošli zajedno, za dobra, ali i loša vremena, hvala ti za suze i smijeh, za sve ono što smo napravili zajedno. Sretan put i počivaj u miru – oprostila se voditeljica od glumca.

Rubikondi će osim po karijeri biti zapamćen i po turbulentnom braku s bivšom suprugom Donalda Trampa.

Rosano i Ivana na vječnu su se ljubav zakleli u aprilu 2008. kada je ona imala 59 godina, a on 36. Vjenčanje na kojem je sudjelovalo 400 gostiju, koštalo ih je tri miliona dolara. Brak nije dugo potrajao pa se dvojac razveo već 2009. no nastavili su održavati bliske odnose.

Zajedno su nastupali u italijanskoj verziji šoua “Ples sa zvijezdama”, a posljednji su put bivši supružnici koji su jedno za drugo uvijek imali samo riječi hvale, zajedno viđeni u šetnji ovog ljeta. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh