Svijet

Majka pokušala sinu (10) da odsječe jezik, a onda učinila nešto još brutalnije – Nestvaran zločin!

Amerikanka Kejtlin Higins (28) iz Luizvila (Kentaki, SAD) uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog sina, a prije toga ga je monstruozno mučila.

Kejtlin Higins - Louisville Metro Police Department

Amerikanka Kejtlin Higins (28) iz Luizvila (Kentaki, SAD) uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog sina, a prije toga ga je monstruozno mučila, piše “Objektiv“.

Ona je, prema navodima policije, najpijre pokušala da odsječe jezik svom 10-godišnjem sinu, a zatim pucala u njega i ostavila tijelo u gepeku automobila.

Policija je dan kasnije našla tijelo dečaka u gepeku, umotano u ćebe, sa pištoljem pored, a na tijelu je nesretni dječak imao prostrijelnu ranu.

Najprjie su, na osnovu dojave, otišli u kuću dečakove majke, gdje pronašli su tragove krvi na stepenicama, a kada su je natjerali da otvori gepek automobila, priznala je da je ubila sina i da je prije toga htjela da mu odsječe jezik, prenosi Metro.

Dječakov identitet nije objavljen, a majka se tereti za teško porodično ubistvo.

Higins takođe ima dijete od dvije godine, koje je nakon njenog hapšenja, pod njegom rodbine.

Komšije Kris i Džim Benks čuli su viku, a potom i pucnje, ali ni sami nisu mogli da vjeruju šta je uslijedilo nakon toga.

“Gospode Bože, ovo je nezamislivo. Ovo je srceparajuće što se dogodilo, nemam ijreči”, kazao je Džim Benks za lokalne medije.

Motiv ubistva za sada nije poznat, a istragom će biti utvrđeno da li se radi o psihijatrijskom slučaju, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh