Svijet

Tetka Nena tajno podučavala momke iz sela: Kada je jedan otac došao sa ovom molbom, sve joj se smučilo

Sve je išlo pravim putem dok se on nije pojavio.

Nena Mejzel - 9News.com

Nena Mejzel iz Ejdena kod Grinvila, američka država Sjeverna Karolina, izgubila je posao koji joj je donosio jako lijepu zaradu.

Zahvaljujući prijavi jednog bijesnog i odbijenog muškarca, Nena je morala u policiju i u 47. godini dobila je dosije, piše 9news.com.

Nena je oduvijek voljela da koketira sa mlađom muškom populacijom a i bivšeg muža upoznala je kada su joj bile 24, a njemu 19 godina. Kako je ostala sama u mjestu i bez posla tokom epidemije koronavirusa, Nena se nekako “snašla”.

Po principu “od usta do usta” počela je da zarađuje tajno podučavajući momke od 18 do 25 godina se*su i intimnim stvarima koje vole žene. Posao je krenuo da joj cvjeta, momci su joj tepali “tetka Nena” i što je najvažnije, pravilo pune diskrecije svi su poštovali. Iako je pola mjesta znalo da se u njenoj kući dešava nešto jako čudno.

Pred kraj prošle godine, na vrata joj je pokucao muškarac od nekih 40 godina koji je čuo od “prijatelja”, ispostavit će se svog sina, šta radi Nena i koliko je dobra u svom poslu.

Kako nije bio sretan u braku i želio je da ponovo “probudi” svoje tijelo, taj stranac zamolio ju je za “podučavanje”. Mejzelova ga je kulturno odbila, prvo se napravivši luda za to što je tražio, a onda je bila i direktna.

Uvrijeđeni i povrijeđeni muškarac otišao je istog dana u policiju i ispričao da se Nena bavi pro*titucijom i da naplaćuje mladim momcima svoje usluge.

Policija je poslije nekoliko sedmica nadzora i provjere uspjela da utvdi da je sve što je čovjek rekao tačno i Nena Mejzel je uhapšena i kažnjena sa 90 dana u zatvoru uz 5.000 dolara.

Neni je sve prisjelo jer će po izlasku iz zatvora morati da pronađe neki novi posao. Gore od toga, vrlo vjerovatno će morati i da se preseli iz Ejdena, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh