Svijet

Tri osobe ubijene na bezinskoj pumpi u Francuskoj

Troje ljudi poginulo je kada je napadač otvorio vatru na benzinskoj pumpi u južnoj Francuskoj, a lokalni mediji navode kako je osveta mogući motiv napada.

Policija - Novosti.rs

U pucnjavi na benzinskoj pumpi u gradu Oliol, u blizini mediteranskog grada Tulon, u nedjelju navečer ubijena su dvojica muškaraca i jedna žena, izvijestile su regionalne novine “Var Martin”.

Nacionalnosti žrtava nisu odmah bile poznate, a među ubijenim su dvojica turista. Ubijena žena na skuteru je bila kolateralna žrtva, dodaje list “Var Matin”.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Kristof Kastaner (Christophe Castaner) napisao je na Twitteru kako se “koriste sva sredstva za identifikaciju i hapšenje počinitelja” pucnjave, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh