Svijet

Mislila je da se goji, a u njoj je raslo čudo od pola metra i 30 kilograma: Doktori u šoku kada su joj otvorili stomak

Dvadesetčetverogodišnja djevojka iz Meksika na stomaku je imala tumor težine deset novorođenčadi, prečnika pola metra i obima 157 centimetara.

Trudnoća - Blogspot.com

Dvadesetčetverogodišnja djevojka iz Meksika na stomaku je imala tumor težine deset novorođenčadi, prečnika pola metra i obima 157 centimetara.

Tumor je pritiskao njene unutrašnje organe i strahovalo se da bi mogla da dobije srčani udar. Ona je takođe imala problema sa disanjem, hodanjem i jedenjem.

Džinovska cista joj je uklonjena u lokalnoj bolnici u Meksiku, a snimci su pokazali da je tumor zapravo bila cista na jajniku koja je nevjerovatno mnogo porasla u periodu od 11 mjeseci.

Nesrećna djevojka je prvo mislila da se goji, iako je bila na dijeti, a tek je kasnije otkriveno šta je uzrok njene ogromne izrasline na stomaku.

Ljekari vjeruju da je ovo bila najveća cista na svijetu koja je uklonjena bez prethodnog dreniranja.

Šest mjeseci nakon operacije, dvadesetčetverogodišnjakinja, čije ime nije otkriveno, vraća se u normalan život i ponovo može da hoda, prenosi “Virealno“.

Her cyst could have crushed her to death!

Her cyst could have crushed her to death!(Warning: Graphic Content)

Gepostet von Daily Mail am Dienstag, 21. März 2017


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh