Svijet

Barack Obama pokazao kako su Michelle i on izgledali kad su tek počeli da se zabavljaju

Bivši američki predsjednik našao je romantičan način da svojoj suprugi čestita rođendan.

Michelle i Barack Obama - Tvgcdn.net

Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama juče je napunila 55 godina, a njen suprug Barack Obama odlučio je da joj čestita rođendan tako što je na svom Twitter nalogu objavio fotografiju iz 1992. godine na kojoj je grli.

Tada sam znao i apsolutno sam uvjeren u to i danas – ti si jedinstvena, Michelle. Sretan rođendan – napisao je Obama u opisu svoje fotografije na Twitteru.

Kako je detaljno opisano u memoarima Michelle Obama “Becoming”, ona i Barack su ušli u vezu nedugo nakon što je dobila posao u jednoj advokatskoj kancelariji u Chicagu. Odlazak na sladoled nakon poslovnog piknika završio se njihovim prvim poljupcem, prenosi “Yahoo”.

Iako su pratioci Baracka Obame na Twitteru uglavnom imali pozitivne komentare na fotografiju, bilo je i onih koji su njegov post uporedili s objavljivanjem arhivske rođendanske fotografije aktuelnog predsjednika SAD Donalda Trampa s Melanijom iz prošle godine, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh