Svijet

U tunelu u Švicarskoj zapalio se autobus pun srednjoškolaca iz Splita

DANAS se u Švicarskoj dogodila nesreća u kojoj je u cijelosti izgorio autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce koji su se u ovoj zemlji posljednjih dana nalazili na odmoru

tunel-svicarska-nesreca- Dalmacija danas

Svi učenici su na vrijeme izašli iz autobusa i nitko od učenika nije ozlijeđen.

“Javio mi se sin nakon ove nesreće i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspio dobiti sina. Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. Inače, u Švicarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita koji su se s 3 ili 4 autobusa danas vraćali prema Splitu, piše “Dalmacija danas“.

Brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorjeli su dokumenti, čak i mobiteli pa svi nisu uspjeli ni dojaviti svojima što se dogodilo. Postoji mogućnost da trenutno u Splitu od roditelja netko i ne zna da je izgorio autobus, no zaista je bitno naglasiti da nikome baš ništa nije dogodilo. Oni koji nisu uspjeli spasiti kufer izgorjelo je sve, čak i jakete, a znamo koliko je hladno sada u Švicarskoj”, priča roditelj čiji sin pohađa splitski jezičnu gimnaziju.

“Svi se učenici sada nalaze u jednom vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi zamjenski autobus da ih vrati kući, a kako će prijeći granicu kada su im izgorjeli dokumenti, nije mi poznato”, priča roditelj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh