Region

Ponovo nestao jedan od tri pronađena dječaka

Ponovo je nestao jedan od tri pronađena dječaka.

Policija je na stranici Nestali.hr objavila da je danas nestao 14-godišnji Ivan Šnajdar. Riječ je o jednom od trojice dječaka koji su nestali u posljednjih nekoliko dana. Policija je svu trojicu pronašla, no 14-godišnjak je danas opet nestao.

Udaljio se s adrese u Zagrebu, u naselju Brezovica, gdje ima boravište. Kao mjesto prebivališta navedena je Petrinja,piše Index

Visok je 162 centimetra, ima smeđu kosu i plave oči. Srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu jaknu, crnu trenirku, bijelu majicu i crne tenisice.

Policija napominje da je fotografija iz 2020. godine.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, apelira policija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh