Region

Koliko će Dino Merlin zaraditi za novogodišnji nastup u Dubrovniku: Aranžmani ‘papreni’, luksuz se žestoko plaća

Merlin je i prošle godine nastupio u istom hotelu te oduševio prisutne fenomenalnim nastupom

Dino Merlin će za doček 2024. godine nastupiti u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku.

Cijena paketa plavi stol za dvije osobe za tri noćenja iznosi 1.395 eura (10 posto popusta do 31. oktobra). Noćenje za dijete do 12 godina je gratis. Cijena bez popusta je 1.550 eura.

Paket crveni stol za dvije osobe je 1.575 eura (10 posto popusta), a iznosi 1.750 eura. Paket ljubičasti stol je trenutno 1.755 eura, a bez popusta je 1.950 eura. Noćenje za dijete je i u sklopu ovih paketa gratis.

U ponudu je također uključena svečana večera (piće uz večeru se plaća), afterparty s DJ-om, novogodišnja lutrija, dječiji doček Nove godine uz animacijski program i buffet večeru, zabavno – muzički program 30. decembra i 1. januara u Sports Baru, novogodišnji brunch itd, prenosi Express.

Merlin je i prošle godine nastupio u istom hotelu te oduševio prisutne fenomenalnim nastupom. Kao što je već poznato, on će krajem novembra u Štark Areni u Beogradu održati četiri koncerta u pet dana. Očekuju ga i četiri koncerta u Areni Zagreb.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh