Region

OVO JE MLADIĆ KOJI JE PRED DJEVOJKOM PUCAO SEBI U GLAVU: VEĆ SAM JE JEDNOM VIDJELA DA PLAČE, OVO JE BIO DRUGI PUT

Mladić M.S. (23) nakon svađe sa djevojkom pucao je sebi u glavu u njenom stanu u beogradskom naselju Borča.

mladić - hayat

On je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede, a komšije kažu da su scene poslije pucnjave bile strašne.

Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dječija igra. Kad mi je komšija rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila Boga da je ona divna djevojka dobro – kaže komšinica.

Sve se, da podsjetimo, odigralo u stanu u kojem živi njegova djevojka. Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

Kad sam izašla vidjela sam krv ispred vrata na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su djeca. Niko ovako ne bi trebalo da završi – kaže.

Prema njenim riječima, nije sigurna koliko su dugo u vezi, ali svakako su ga viđali proteklih mjeseci.

Čulo se da je turbulentno, jednom sam je vidjela uplakanu, ko zna koliko je puta takva bila, a evo sad i drugi – kaže komšinica i objašnjava da je djevojka sve vrijeme bila pored nosila i plakala dok su njega iznosili.

Mladić se inače nalazi na Urgentnom centru, u teškom stanju i ljekari mu se bore za život. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh