Region

Sve sam vidio, ali ovo nikad! O sahrani u Čačku ne prestaje da se priča: EVO ŠTA SE DESILO, NAROD U NEVJERICI

Na Gradskom groblju u Čačku održana je prije četiri dana sahrana o kojoj se i danas priča.

Takva se zaista ne pamti jer su na sprovodu jednog Čačanina koji je preminuo u 54. godini saučešće primale sve tri njegove žene – jedna sadašnja i dvije bivše!

Okupila se brojna rodbina i prijatelji, a ovo nije promaklo nikome, pa su oni neupućeni ili koji su pokojnika upoznali u relativno skorije vrijeme raspitivali se ko su te tri žene i pri saznanju da su bile supruge, počešali bi se po glavi zbunjeno. Na samoj sahrani su komentarisali među sobom i nije bilo onoga kome je to promaklo.

Sve tri žene su bile pored kovčega držeći jedna drugu pod ruku i primale saučešće. Čak su jedna drugu i tešile kada bi koja od njih zaplakala. A to se često dešavalo. Pun sat vremena, tri vrlo atraktivne žene u crnini u pratnji troje djece slušale su u svojoj tuzi reči utehe od pridošlih rođaka, kolega, komšija i prijatelja.

Umro dok je bio sa ljubavnicom

U Čačku se i dalje pamti sahrana jednog sugrađanina kome žena nije došla na sprovod nakon što je saznala pod kakvim je okolnostima preminuo.

Prema saopštenju policije umro je u hostelu, najvjerovatnije od posljedica srčanog udara. Pronađena je i vijagra u praškastoj formi, pa se pretpostavlja da je preminuo tokom odnosa. Mlada žena koja je bila s njim u sobi je pozvala Hitnu pomoć i pobjegla.

– Svega sam se na sahranama nagledao, ali ovo nisam očekivao da vidim. Nisam mogao da vjerujem, posebno što su sve tri zaista iskreno žalile pokojnika i što su se držale zajedno. I zaista sve tri su lepe i veoma zgodne, pa je cela scena izgledala nadrealno – kaže sagovornik koji dodaje da se po čačku i posle četiri dana pripoveda o toj sahrani:

– Znam ih sve tri i znam kakve su im naravi. Međutim, shvatio sam da svog rođaka nisam dovoljno dobro upoznao, kada je njemu pošlo za rukom da ih sve tri, sa svim njihovim vrlinama i manama, ujedini.

Ipak postoji nešto u čemu se se jedva usaglasile – kada su štampane umrlice bilo je teško da se dogovore čije ime od će stajati prvo pored imena troje djece. Naposlijetku su odlučile da ne bude nijedne od njih, već da samo bu imena djeca navedena kao ožalošćene članove porodice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh