Region

INCIDENT U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Bivša učenica upala sa KUHINJSKIM NOŽEM, pa povredila druga i nastavnicu! (FOTO)

U privatnoj školi “Ruđer Bošković” u Beogradu dogodio se incident, saznaje Kurir.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, bivša učenica (15) došla je u školu i nožem napala druga i nastavnicu.

Kako Kurir saznaje, policija je uhapsila devojku.

Oglasio se bivši ministar u čijoj školi se dogodio incident

Nakon informacije da je bivša učenica nožem povredila učenika (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči u privatnoj školi “Ruđer Bošković” u Beogradu Mladena Šarčevića, bivši ministar prosvete rekao je za Kurir da niko nije povređen!

Šarčević je naveo da se profesorka malo porezala po ruci prilikom oduzimanja noža.

– To je bivša učenica koja je imala nekih psihičkih problema, roditelji to nisu prijavili prilikom upisa. Ona se u oktobru ispisala iz škole. Danas je došla kao da vidi društvo, u jednom trenu je izvadila manji kuhinjski nož i krenula da mlati sa njim. Nastavnica je brzo odreagovala i uzela joj je nož. Ali su je osujetili – izjavio je Šarčević za Kurir.

Ranije danas, jedna škola u Kaluđerici zvala je policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju i imitirao neke od postupaka jučerašnjeg masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh