Region

ISPLIVALA SUMNJIVA PORUKA BRAJANA VOLŠA, SPOMINJE I SINA! Istog dana NESTALA je Ana, a on se ponašao TAKO!

U posljednjih šest mjeseci nešto nije bilo u redu, rekli su prijatelji Ane Volš.

Brajan Volš - Hayat

Prijatelji Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi, rekli su da je ona stalno obećavala da će se dogoditi “veliko iznenađenje” u novoj godini, i da su izuzetno uznemireni zbog njenog nestanka.

Majk i Mendi Silva su u posljednje četiri godine iznajmljivali svoj stan u Reveru u Masačusetsu od Ane i Brajana Volša, i družili su se sa parom.

U poslednjih šest mjeseci nešto nije bilo u redu, rekli su za En-Bi-Si Njuz.

Ana Volš je žurila da se riješi imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živjeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra, rekao je Majk Silva.

„Ništa se ne uklapa“, rekla je Mendi Silva.

U posljednjoj poruci koju je Silva primio od Brajana Volša 2. januara pisalo je:

„Srećna Nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Zagubio sam svoj telefon i moj sin ga je upravo pronašao“.

Nije bilo riječi o Ani, iako je njen muž rekao policiji da je tada već nestala.

U američkim medijima pojavile su se fotografije iz kuće porodice Volš. Kako je otkriveno, Ana je napisala jarkocrvenim slovima jezivu bilješku samo nekoliko sati prije nego što je nestala.

-Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovdje i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo autori naših života…hrabrost, ljubav, istrajnost, saosjećanje i radost. Ljubav, Ana“, glasi zlokobna poruka, ispisana na jednoj strani kutije šampanjca.

Na drugoj strani kutije piše: „Džem, Ana, Brajan 2023!, navodi New York post u članku gdje su objavljene fotografije Anine poruke.

Šampanjac se nalazi u trpezariji kuće u Kohasetu u kojoj su živjeli Ane i njen suprug Brajan Volš, a koja je netaknuta od zabave, kojoj je takođe prisustvovao porodični prijatelj Džem Mutlu.

Njihov prijatelj, inače i Anin nadređeni, je izjavio ranije da te noći ništa nije ukazivalo da će se nešto loše desiti.

– Grlili smo se, slavili i nazdravljali, zaista nije izgledalo da imaju nekih problema… – rekao je Mutlu za CBS.

Mutlu, a i Brajan su izjavili da je Mutlu otišao iz njihove kuće oko 1.30 poslije ponoći. Takođe, Brajan tvrdi da ga je supruga probudila nešto poslije 6 ujutru rekavši da mora hitno da ide u Vašington zbog posla i da je potom otišala na aerodrom. Tada ju je navodno i vidio posljednji put.

Međutim, ekskluzivne fotografije New York Post-a takođe pokazuju dva pasoša koja leže na radnoj površini kuće para.

Podsjetimo, Brajanu Volšu je određena kaucija od 500.000 dolara, i optužen je za obmanu istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene. Troje maloljetne djece ovog para trenutno se nalazi pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh