Region

MONSTRUM UMISLIO DA MU JE BAČENA MAGIJA, NA DAN MASAKRA IMAO ZAKAZAN PREGLED KOD PSIHIJATRA?! Ovo je prethodilo zločinu na Cetinju

Ubica sa Cetinja Vuk Borilović (34), koga je likvidirao jedan od mještana naselja Medovina, u posljednje vrijeme ponašao se čudno i pokazivao je znake paranoičnog ponašanja, navode mještani.

Vučko Borilović - screenshot

Napao komšiju prije 15 dana, lomio mu stvari po kući?

Borilović, samo 15 dana ranije, upao je kod komšija i polomio im stvari.

Juče popodne, prema riječima upućenih, trebalo da ode u Psihijatrijsku bolnicu u Dobroti, zbog psihičkih problema koje je imao u posljednje vrijeme, prenosi crnogorski Standard.

Ženu i troje dece nedavno je odveo u Herceg Novi, a njegovi sugrađani tvrde da je bio prilično povučen, ali da je u posljednje vrijeme umislio da ga komšije progone i da bacaju čini na njega, da ga potkradaju, zbog čega je nedavno postavio i nadzorne kamere.

Nakon što je pucao u Martinoviće, on je nazvao Miloša Martinovića i rekao mu da mu je pobio familiju.

Zatim je ušao u kuću drugih komšija gdje ubio još dvije osobe. Među žrtvama masakra našao se i ujak napadača, koji je kad je čuo za krvavi pir sestrića krenuo da ga spriječi u daljem pohodu na komšije.

Njega je, kako navodi očevidac, sestrić ubio jednim hicem u predijelu grudi, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh