Region

OVO JE MAJKA UBICE IZ ČAČKA! Komšije tvrde da je prije mjesec dana izašao sa psihijatrije

Mladić Iz Čačka koji je ubio tri člana porodice i ranije im je prijetio nožem. Komšije kažu da ga je porodica prethodno prijavljivala policiji, jer je pravio probleme.

Porodična tragedija - Srbijadanas.com

Slađana G. je majka mladića Ilije G. koji je u petak oko 23 sata u čačanskom naselju Atenica ubio nju i još dva člana porodice, oca Milana G. i dedu Sretena. Njihova tijela pronašao je Ilijin brat. U obližnjoj kafani kažu da je Ilija svakodnevno kupovao hranu kod njih i da je dolazio sa djevojkom.

– Šta da vam kažem, niko ovo nije očekivao. Zaprepašćeni smo. Znali smo da ima problem sa drogom, ali nikada nije pravio probleme – kažu komšije iz obližnje kafane i dodaju da rođeni brat nije živio sa njima, već u Kragujevcu gdje radi u jednoj štampariji.

Komšije kažu da Ilija prije mjesec dana prijetio porodici nožem zbog čega je intervenisala policija.

– Roditelji su ga prijavljivali, jer je pravio probleme. Policija je često dolazila. Prije mjesec dana je izašao sa psihijatrije, gdje je proveo oko mjesec dana. I tada ih je napao nožem – priča komšinica i dodaje da je prije 10 dana bila na rođendanu gdje je bio Ilija sa porodicom, kao i da se tada normalno ponašao, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh