Region

Zorana Mihajlović: Vakcinacija jedini način za povratak normalnom životu

Potpredsjednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović prilikom dnašnje posjete Loznici ponovila je poziv građanima i građankama ovog kraja i cijele Srbije da se vakcinišu i na taj način pomognu vraćanju normalnom životu i radu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Zorana Mihajlović - Wikimedia.org

Mihajlović je navela da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja je uspjela da obezbijedi sve četiri vakcine svojim građanima i građankama, i to zahvaljujući zalaganjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

Svi poznajemo nekoga ko živi u inostranstvu i ko će nam reći koliko je teško da dođu na red da se vakcinišu. Država je stvorila sve uslove za vakcinaciju, koja nam omogućava da se vratimo normalnijem životu i, što je najvažnije, da radimo, jer samo tako kao mala zemlja možemo opstati u ekonomiji i privredi“, poručila je Mihajlović.

Investicije u Srbiji nisu stale, gradilišta rade, ali nije lako očuvati kontinuitet ukoliko nismo zdravi i ne možemo da radimo“, kazala je Mihajlović i zaključila:

Zato upućujem apel svim građanima, a tu su nam mediji od velike pomoći, da se vakcinišu kako bismo mogli da živimo, radimo i sačuvamo svoju državu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh