Region

Tajfun – Kiša tutnji, pada grad, vjetar nosi sve pred sobom: Počelo nevrijeme, evo do kada važi upozorenje

Na Beograd i okolinu sručio se pljusak kakav se odavno ne pamti!

Nevrijeme u Srbiji - Blic.rs

Čuje se grmljanivna, kiša tutnji, vjetar nosi sve pred sobom. To se najbolje vidi na ovom snimku sa Ade Ciganlije, gdje kao da je tajfun.

U beogradskoj opštini Rakoviac čak pada i grad!

Nakon što su veći dio septembra uživali u pravom ljetnjem vremenu, jesen stiže u srbijansku prijestolnicu sa pljuskovima i osetnim padom temperature.

Uz hladno vrijeme u Beogradu počeli su i pljuskovi. Osim slabije kiše i tek povremenih, kratkih, pljuskova, RHMZ najavljuje i da će u naredna dva sata doći i do pljuskova sa grmljavinom.

Ada Ciganlija danas je, u skladu sa vremenskim uslovima, prazna, a u ovom dijelu srbijankse prijestolnice već pljušti kiša.

Ko se u ovom momentu zadesio na “beogradskom moru” neće ostati suh čak ni ako nađe zaklon s obzirom na to da jak vjetar nanosi kišu gdje god da se okrenete.

Bašte kafića potpuno su mokre, a vjetar prijeti da odnese i zaštitne tende koje se tu nalaze.

Nevrijeme je najavilo i tmurno nebo koje čini da dan izgleda kao da se privodi kraju, što je zabilježio i jedan korisnik tvitera. “Beograde, spremi se, jako nevrijeme stiže”, napisao je.

Nevrijeme u Beogradu – Twitter

“Ljetu je kraj. Nevrijeme se bliži”, napisao je korisnik ove društvene mreže uz fotografiju crnih oblaka koji su se nadvili nad beogradskom prigradskom opštinom Lazarevac.

Nevrijeme u Beogradu – Twitter

Meteoroloških upozorenja i meteoalarma još nema, te se čini da nevrijeme u Beogradu neće biti jako, ali ono što je sigurno jeste da ne treba da napuštati domove bez kišobrana, kako vas ne bi uhvatio iznenadni pljusak, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh