Region

Po nalogu policije Crne Gore kopa se kanal na granici sa Srbijom!?

U selu Adrovići iznad Pljevalja u Crnoj Gori, po nalogu policije, kopa se kanal na granici sa Srbijom, pišu “Pljevaljske novine”.

Kanal na granici Crne Goree i Srbije - Nezavisne.com

Direktor “Lokalnih puteva” Dragan Jovović rekao je da je ovo preduzeće izvođač radova na kopanju kanala u Adrovićima, a da je policija investitor.

List navodi da nije dobio zvaničan odgovor od MUP-a Crne Gore zašto se u selu kopa kanal na granici sa Srbijom, prenosi “Sputnjik”.

“Treći dan u Adrovićima mehanizacija preduzeća Lokalni putevi kopa utovarnom lopatom kanal širine oko tri metra i dubine do metar i po. Sve se radi bez ikakvog projekta, a nije bilo ni izlaska geomtra, niti nas je bilo ko obavijestio da će se radovi izvoditi, zbog čega je i presječeno crijevo, tako da je bez vode ostalo nekoliko kuća”, kaže Jovović, navodi “Srna”.

Zemljani nasipi nastali kopanjem kanala visoki su do nekoliko metara, a za radove se saznalo zbog problema u vodosnabdjevanju mještana Adrovića.

Vlada Crne Gore saopštila je u međuvremenu da se kopanje kanala na granici sa Srbijom izvodi u skladu sa predviđenom dinamikom koju su usaglasile dvije države, piše “Sputnjik”.

Kako je saopšteno, zapravo se radi “o zapriječavanju tzv. divljih prelaza na državnoj granici Crne Gore i Republike Srbije”.

Tim saopštenjem je Vlada Crne Gore reagovala na informaciju da je proteklih dana počelo “po nalogu policije” kopanje kanala na granici sa Srbijom, kako bi se navodno “spriječio dolazak vjernika iz Srbije na litije”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh