Region

Pogled ispod obrva: Kolinda je sinoć baš romantično gledala Zokija

“Nađi nekog ko će te gledati kao što Kolinda gleda Zokija”, komentarisalo se na Twitteru sinoć tokom debate dvoje predsjedničkih kandidata u Hrvatskoj.

No image - Haber.ba

Pogled sa sad već dobro izvježbanim blagim smiješkom koji je Kolinda Grabar – Kitarović uputila Zoranu Milanoviću oduševio je komentatore na društvenim mrežama, a mi vam donosimo snimku tog skoro pa romantičnog trenutka.

Osim toga, ekipi na Twitteru za oko je zapeo Kolindin outfit sa zastavom i križem, ali i naglasak tokom izgovaranja riječi na engleskom jeziku.

Predsjedniška debata u Hrvatskoj – Index.hr

Inače, nešto manje romantično bilo je nakon debate kad je Milanovića na izlazu s HRT-a verbalno napao Kolindin savjetnik Tomislav Madžar, piše “Index“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh