Region

Kolindin savjetnik napao Milanovića

Zoran Milanović, predsjednički kandidat na izborima u Hrvatskoj, nakon izlaska sa debate na HRT-u spomenuo je firmu koja je propala, a u čijem je nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović, nakon čega ga je verbalno napao njen savjetnik Tomislav Madžar.

Verbalni "sukob" Madžara i Milanovića - YouTube

“Izvadili ste tešku artiljeriju o Leonu Suliću”, započeli su novinari.

“Nisam to ja izvadio, izvadio je trgovački sud, nekoliko dana se o tome piše… Ta firma je devastirana”, počeo je Milanović objašnjavati.

“Sram vas može biti”, čulo se odnekud. Bio je to glas Tomislava Madžara, savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović, Milanovićeve protivkandidatkinje u drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj.

“To je moja građanska dužnost”, rekao je Milanović i krenuo prema izlazu, piše “Index“.

“Sram vas može biti”, i dalje je govorio Madžar.

Na snimci se čuje kako neko govori “Makni se, makni se, ej…”

Milanović u jednom trenu pita ko je to. “Je li to osiguranje?” pitao je Milanović. Njegov savjetnik Jelić odgovara mu: “Ne, ne, to je savjetnik predsjednice.”

“Sram vas može biti zbog vašeg govora”, nastavio je Madžar.

“Ima i dalje nestabilnih”, bila je prva reakcija Zorana Milanovića na Madžarovo ponašanje.

Dok je Milanović odlazio, Madžar mu je vikao neka objasni zašto je bio na minimalcu, te da je to njegova ekonomija. Ponavljao je i “sram vas bilo”.

“Ja čovjeka uopšte ne poznajem”, rekao je Milanović.

Više pogledajte u priloženom videu koji je objavio portal “Index“:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh