Region

Ko je starleta uhapšena u hotelu sa šest Turaka?

Plavokosa starleta se već nalazila u ovakvim situacijama i ranije…

U pitanju je bivša “Plejboj zečica” Božana Vujinović, koja je zajedno sa manekenkom Aleksandrom Moračom navodno uhapšena u noći između utorka i srede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, nezvanično je preneo “Kurir”.

Starleta pretučena na Dorćolu! (FOTO) Glumci oterali starletu sa snimanja! (VIDEO)Uhapšena i banjalučka Plejboj zečicaAko izađem s muškarcem, imam dečka?
“Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja se*sualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi”, naveo je izvor za ovaj list.

Policija je navodno došla nakon što su gosti hotela u kojima se odvijala ova situacija, pozvali da se požale na buku.

Starleta je potom platila kauciju, pa potom puštena na slobodu.

Božana Vujinović je starleta poreklom iz Banjaluke, koja se slikala za muške časopise, ali bila i u centru nekoliko skandala. Božana (26) je 2014. godine hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.

Priznao vezu s plavokosom starletom!
Vujinovićeva je 2016. doživela i fizički napad, kada je zajedno sa prijateljem napadnuta na Dorćolu. “Zečici” su tada izbijena tri zuba.

Jedno vreme je bila i devojka Ace Lukasa, ali ta romansa nije potrajala,prenosi Mondo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh