Politika

Bakir Izetbegović: “Bio je ovo jedan iftar, nemamo konkretnih zaključaka”

“Bio je ovo jedan iftar. Nemamo nekih konkretnih zaključaka…

Bakir Izetbegović - N1

Bakir Izetbegović, lider SDA, nakon sastanka sa Ericom Nelsonom, Johannom Sattlerom i Draganom Čovićem, koji se održao u rezidenciji ambasadora SAD-a, rekao je da je to bio jedan iftar, na kojem nisu doneseni neki konkretni zaključci.

Bio je ovo jedan iftar. Nemamo nekih konkretnih zaključaka. Sastanak sljedeće sedmice je sastanak o izborima u Mostaru. Uskoro će biti rješenje za raspodjelu novca od MMF-a“, poručio je Izetbegović, javlja reporter “N1“, Semir Mustafić.

Dragan Čović nije bio raspoložen za izjave, nego je samo ušao u automobil – te se medijima nije htio obraćati.

Podsjećamom, u Sarajevu se večeras održao sastanak čiji je domaćin bio ambasador SAD u BiH Eric Nelson, kojem su prisustvovali šef Delegacije EU u BiH Johan Sattler, te predsjednici SDA i HDZ-a Bakir Izetbegović i Dragan Čović.

Bilo je za očekivati da će razgovarati o aktuelnoj situaciji u BiH, ali i problemu sa raspodjelom sredstava MMF-a. Lideri HDZ-a Dragan Čović i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik održali su danas sastanak u Istočnom Sarajevu, a ranije su se sastali i Čović i Izetbegović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh