Politika

Još samo Dodik da zapjeva: Umjesto mobilne bolnice šator plaćen 4,5 miliona KM?!

Video snimak obilska lokacije, gdje je trebalo da bude kovid mobilna bolnica, Stanivuković je emitovao na društvenim mrežama

Draško Stanivuković - RTVBN.com

Nakon obilaska voćnjaka u vlasništvu porodice Dodik prethodnih dana, narodni poslanik iz entiteta RS, Draško Stanivuković, danas je posjetio prvu mobilnu Covid-19 bolnicu, razapetu u Zalužanima kod Banjaluke, koja je plaćena 4,5 miliona maraka iz džepa građana, piše “RTVBN“.

– Na ovaj obilazak imam pravo kao narodni poslanik da vidim šta je to vlast kupila i koliko našeg novca je utrošeno – objašnjava Stanivuković, dok obilazi ogromni šator, koji je postavljen na livadi.

– Šta vidimo, travu, ceradu i šipke… Za nepovjerovati i ovo je plaćeno 4,5 miliona našeg novca – rekao je Stanivuković dok se kretao unutar šatora, koji njega podsjeća na šatore predviđene za predizbornu kampanju ili svadbu.

– Ovo je zaista ogromni kriminal… Ne mogu reći da je u pitanju kriminal decenije, jer u ovoj zemlji je toliko kriminala da je teško reći koji je veći od kojeg – rekao je Stanivuković, najavljujući podnošenje krivičnih prijava protiv svih onih koji su učestvovali u ovoj pljački.

Pogledajte šta je Stanivuković našao na mjestu, gdje je trebalo da bude monitrana mobilna Covid-19 bolnica u bh. entitetu Republici Srpskoj:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh