Kultura

Najava manifestacije “Prvi glas Bijelog Polja”

U sljedeću nedjelju, 19.12.2021. godine, s početkom u 18:30 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra Mostar Sjever na Potocima na rasporedu je još jedna tradicionalna manifestacija pod nazivom “Prvi glas Bijelog Polja”.

Najava manifestacije "Prvi glas Bijelog Polja" - PR / Haber.ba

Ovom tradicionalnom manifestacijom i takmičenjem pjevača – amatera bit će zaokružen i završen ovogodišnji programski sadržaj u JU Kulturni centar Mostar Sjever, koja je domaćin ove manifestacije i jedan od suorganizatora, zajedno sa Kulturno-umjetničkim društvom Bijelo Polje i Turističkim udruženjem Mostar Sjever Potoci.

Prvi glas Bijelog Polja je tradicionalna manifestacija takmičarskog karaktera u kojoj učestvuju pjevači – amateri, a ove godine radi se o 59. po redu. Za najbolje takmičare osigurane su novčane nagrade od strane stručnog žirija, kao i nagrada publike u sali Kulturnog centra.

Nadamo se da će se što veći broj naših sugrađana, prijatelja, partnera, ljubitelja pjesme pridružiti ovoj manifestaciji, kako bismo na lijep i prigodan način obilježili kraj 2021. godine, naravno uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Najava manifestacije “Prvi glas Bijelog Polja” – PR / Haber.ba

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh