Crna hronika

Pale: U požaru smrtno stradali majka i dijete

U požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u mjesto Mokro, opština Pale smrtno su stradale tridesettrogodišnja žena i osmogodišnje dijete.

Pale - vijesti.ba

– Policijskoj stanici Pale oko 01.30 sati prijavljeno je da je u mjestu Mokro, opština Pale, došlo do izbijanja požara u porodičnoj kući – saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici Policijske stanice Pale i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Pale koji su lokalizovali požar.

Komandir Odjeljenja vatrogasne jedinice sa Pala Goran Božić rekao je da su u noćašnjem požaru u Mokrom izgorjeli majka i dijete, kao i kompletno prizemlje i sprat lijevog dijela dupleks kuće.

Prema njegovim riječima, požar nije primijećen na vrijeme jer je bilo gluho doba noći, kada niko nije bio budan.

“Kako imamo informaciju, nastradala majka je probudila muža koji je iznio dvoje djece, svekrvu, svekra, ali je ona je nažalost ostala sa trećim djetetom i nije uspjela izaći”, rekao je Božić za Srnu.

Uviđaj u prisustvu sudskog vještaka je u toku nakon čega će se znati tačan uzrok požara.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh