Crna hronika

Poznato stanje djeteta iz Gradačca: Djevojčicu ostavio na podu nakon ubistva bivše supruge

Dijete višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji je u petak, 11. augusta, ubio tri osobe, je zbrinuto i nije povrijeđeno, potvrđeno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

mjesto samoubistva - radiosarajevo

Sve ranjene osobe su zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla, a kako su naveli iz ove ustanove, tri osobe koje su ranjene u Gradačcu prevezene u ovu medicinsku ustanovu.

“U Gradačcu je ranjen D. O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo.

Dodaju da osoba inicijala N. P. ima povrede donjih ekstremiteta i da je smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

“Na UKC Tuzla dovezena je i žena L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu”, naveli su iz ove ustanove.

Prema posljednjim nezvaničnim informacijama koje ima portal Radiosarajevo.ba vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je radio Nermin kao instruktor, rekao je bio na mjestu zločina i da je on spasio bebu i odveo na sigurno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh